GLOBAL SEARCH

Category List
Join Mailing List
Joining the mailing list will entitle you to receive occasional emails informing you of news and updates to the site and any special offers that may be of interest to you.Tell a Friend
Tell a friend about our website. Fill out the information below and we will email the recipient a brief note telling them all about Top Best Sites - Web Directory.
Your Name
Friend's Name
Your Email
Friend's Email


Top 10
Directory Statistics

Links:
Categories:
Registered Users:
Mailing List Subscribers:
Unique Outgoing Hits:
10848
795
2897
48
11434

Pagerank Statistics

Change Language
Alexa Stats


IndustryStandard - Sisteme de gestiune integrata
5960 IndustryStandard - Sisteme de gestiune integrata http://www.industrystandard.ro IndustryStandard este un sistem complet de aplicatii software pentru gestiunea integrata a intreprinderii si a relatiilor cu clientii, care eficientizeaza activitatile din cadrul companiei, ajuta la dezvoltarea acesteia si accelereaza procesele interne. Internet > Servicii Web ERP   CRM   SFA   B2B   B2C   GPS   gestiune integrata   clienti   oferte   vanzari   comenzi   stocuri   logistica   software   Romania Nov 2, 2010 Andrei Ionescu send email to Andrei Ionescu

Write a Review   Add to My Favorite   Refer it to Friend   Report Broken Link  

Search Engine Stat:
  0
     0
     0

Bookmark at social bookmark:    del.icio.us   Digg.com   www.spurl.net   wists.com   Simpy.com   NewsVine   blinklist.com   Furl.net   reddit   Fark.com   blogmarks.net   yahoo.com
Average Visitor Rating:
0.00 (out of 5)
Number of ratings: 0 Votes
Visitor rating

Other links at Internet > Servicii Web
O invitatie la nunta online este o alternativa foarte eleganta, moderna, comoda si eficienta prin care puteti pune la dispozitia invitatilor dvs. informatii despre marele eveniment.
Category:

Petiții, campanii și sondaje online. Oppinio.ro sprijină libertatea de exprimare și găzduiește ideile tale.
Category:

IndustryStandard este un sistem complet de aplicatii software pentru gestiunea integrata a intreprinderii si a relatiilor cu clientii, care eficientizeaza activitatile din cadrul companiei, ajuta la dezvoltarea acesteia si accelereaza procesele interne.
Category:

Vand atestate informatica HTML, HTML & CSS, FLASH si PowerPoint. Doar la noi gasesti atestatul cu care sa uimesti pe toti. Atestatul luat de la noi nu-l va mai avea nimeni in judetul tau.Pretul atestatului difera in functie de complexitate.
Category:

Inador Consult este o companie de web design si promovare pe internet ce ofera servicii de web design, gazduire si publicitate. Noi iti oferim un pachet profesional de promovare adaptat tipului de afacere pe care o desfasori, targetului pe care il tintesti si bugetului de care dispui.
Category:
© Copyright 2009 Nicecoder.com. Powered by INDEXU Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS